Stamleiding

Eens een scout, altijd een scout. In ons hart blijven we dat zeker, maar soms is dat niet genoeg. Daarom is er de Stam RS (oftewel Rover Scouts, oftewel Routiers), voor alle scouts en gidsen die te oud zijn voor de troep: leiders, oudgedienden en alle anderen die de troep ontgroeid zijn.

Zo’n 3 tot 4 keer per jaar organiseren wij een activiteit. Dit gaat van een stadsspel tot een kroegentocht tot het organiseren van een Karaoke avond voor de hele eenheid. Wil je graag op de hoogte gehouden worden, stuur dan zeker even een mailtje naar Cheetah@17bsb.be
Levendige Cheetah -

8-3-1998
0472/06.21.13cheetah@17bsb.be
 

Nieuws uit de Stam

Welkom bij de horde

Welkom bij de welpen!

Wij zijn een tak waarin kinderen tussen de 7 en 11 jaar allerlei leuke activiteiten beleven. Deze leden worden de "welpen" genoemd. Wij zijn een speelse tak waarbij de leden vele dingen bijleren. Daarom draait alles dan ook rond de junglebook. De leiding wordt daarom aangesproken met hun welpentotem zoals Akela, Baloe, ...  Buiten de vergaderingen op zaterdag gaan we ook elk jaar op welpenwinterweekend en is er een grijsnestweekend voor de ouderen welpen. Natuurlijk kijkt iedereen ook altijd uit om op paaskamp en zomerkamp te gaan! 

Nog steeds twijfels? Kom gerust eens een dagje proberen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!
maandag 17 september 2018/Author: Gnoe
RSS