Avontuurlijk aangelegd? Op zoek naar de gezelligheid van een echt kampvuur? Wil je samen met je vrienden genieten van een kamp? Dan is scouting bij het 17de zeker iets voor jou.
Kom gerust eens langs!

Scouting vanaf 5 jaar

Bevers van 5 tot 7 jaar

Samen met je leiding en andere kinderen breng je elke uitdaging tot een goed einde. In de zomer gaan de bevers zelfs enkele dagen mee op kamp en slapen ze net als de groten in tenten.
Kom jij mee zwemmen in de beverpoel?

Welpen van 7 tot 11 jaar

De welpen trekken er iedere week op uit om de jungle te ontdekken. Gelukkig worden zij daarbij geholpen door Akela, Baloe, Bagheera en de andere jungledieren. De welpen worden onderverdeeld in vier groepjes of nesten, waardoor ze zich gauw thuis zullen voelen en met elkaar leren samenwerken. Tijdens de paasvakantie trekken ze er een week op uit en in de zomer slapen ze twee weken in tenten.
Kom jij mee de jungle verkennnen?

Scouts & Gidsen van 11 tot 17 jaar

De spannendste opdrachten zijn niks te veel voor onze dappere scouts en gidsen. Kaart en kompas, koken op houtvuur en touwenparcours kennen geen geheimen. Onder het waakzame oog van de patrouilleleider leef je samen met je strijdmakkers en leer je gaandeweg je eigen weg te gaan en zelf beslissingen te nemen.
Trek jij mee de natuur in?

Stam vanaf 17 jaar

Eens een scout, altijd een scout. In ons hart blijven we dat zeker, maar soms is dat niet genoeg. Voor diegenen die geen leiding willen geven maar er toch nog graag eens op uittrekken, is er daarom de Stam.
Rover jij mee?

Nuttige info

Kampen

Paaskamp: eerste week paasvakantie van zaterdag tot vrijdag
Zomerkamp: steeds van 1 tot 14 augustus

Lidgeld

€50 per jaar (van september tot en met augustus)

Wanneer vind je ons?

Elke zaterdag van 11u tot 17u.
Elke zaterdag opnieuw tovert onze leiding wat nieuws uit hun scoutshoed. Kijk snel welke activiteiten de komende weken op het programma staan.

Waar vind je ons?

Ruggeveld, Deurne
Ons lokaal bevindt zich op het groene Ruggeveld op een boogscheut van het Rivierenhof.
Wegbeschrijving: Rijd het Ruggeveld op naast de ijsbaan of via Café "Den Haas". Volg het weggetje naast de begraafplaats. Ons lokaal is gelegen tussen Deurne korfbal en Hoba Hondenschool.